Over ons

Lekkage laten oplossen? Wij worden beoordeeld met een 9,8!

Trustpilot-reviews-
Google-reviews-

Welkom bij Lekdetectie Rotterdam, uw partner in lekdetectie

Welkom bij Lekdetectie Rotterdam, uw toegewijde partner voor het opsporen en verhelpen van lekkages in de regio Rotterdam!

Met meer dan 47 jaar ervaring in het loodgietersvak hebben wij een stevige reputatie opgebouwd die synoniem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Lekdetectie Rotterdam geloven we in resultaatgericht handelen: geen loze beloften, maar concrete oplossingen. Elke dag streven wij ernaar om de beste resultaten te leveren voor onze gewaardeerde klanten.

Of u nu in het bruisende centrum van Rotterdam woont of in de omliggende gemeenten, wij staan altijd klaar om uw lekkageproblemen aan te pakken op basis van no cure, no pay. Dankzij onze strategisch gelegen vestiging kunnen wij snel ter plaatse zijn, waar u zich ook bevindt in Rotterdam en omgeving.

Onze diensten zijn beschikbaar in diverse wijken en buurten, waaronder Rotterdam Centrum, Delfshaven, Kralingen-Crooswijk, Overschie, en meer.

Neem vandaag nog contact op met ons team van ervaren loodgieters in Rotterdam via 010 322 0730 en laat ons uw lekkageproblemen snel en efficiƫnt oplossen. Bij Lekdetectie Rotterdam streven we naar niets minder dan perfectie, keer op keer.